Saturday, 6 August 2011

. itu perasaan aku sekarang

Assalamualaikum

kenyang ! kenyang ! buncit perut aku nie . . makan terlampau banyak sampai aku tak larat nak bergerak . . memang confirm badan aku takkan kurus . . makin gemuk laa nampaknya . . lambatnya raya . . kalau lepas raya , boleh aku pergi jogging setiap petang . . kan senang ? HAHAHA :xDD

okay . . aku tak nak mengarut . . try korang baca title post aku . . bukan main lagi kan ? perasaan tu . . hohoho . . but , itu laa yang cuba aku luahkan . . luahan hati aku malam nie . . cewah ! jakun kan ? hahaha . . actually , aku nak umumkan sesuatu . . baca at bawah nie okay ? :P

DENGAN INI , AKU UMUMKAN BAHAWA HUBUNGAN
NURSYAFIQA BINTI HASNAN
&
MUHAMMAD REDZUAN ZAKI BIN MAT TAMIZI
TELAH BERAKHIR TEPAT PADA
11.04 MALAM (06 OGOS 2011)

aku tahu encik redzuan tak setuju dengan keputusan aku nie tapi apa aku boleh buat ? itu keputusan aku . . aku malas nak bagitahu sebab aku break-up dengan encik redzuan . . aku tak nak aibkan diri dia . . kawan baik encik redzuan pun tak setuju aku break-up . . kalau aku berbaik semula dengan encik redzuan , macam mana dengan hati aku ?
nota kaki : kalau ada jodoh , insyaALLAH . . aku akan kembali ke pangkuan dia :)

8 comments:

  1. be strong dear ! don't be sad . smile always ;)

    ReplyDelete
  2. @Memey Baharom winkwink - i will dear . . by the way , thanks :)

    ReplyDelete
  3. kaka... nape ni sayang ?

    kaka yang tabah ehh kaka <3

    ReplyDelete
  4. @Cik Chokie takda jodoh laa deq . .
    huhuhu . . yeah . . i will 'tabah' . . :D

    ReplyDelete
  5. alaa alaa , kenapa stop ? huwahhh , be strong nak sayang . chill ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/08/bulan-puasa-ade-exam-pun-syiokk.html

    ReplyDelete
  6. @cik kacak entah ee . mungkin dah sehaluan . hehe . . okay sayang :)

    ReplyDelete
  7. @Cik Qiqi : insyaALLAH nty pasti kaka jumpe jodoh yang lebih baik :D

    ReplyDelete
  8. @Cik Chokie insyaALLAH . . kakak hanya mampu berdoa . . hopefully , macam tu laa . amin . . . :)

    thanks sayang <3

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi