Friday, 29 July 2011

. abang berdua nak usha line

Assalamualaikum

aku nak share story nie . . pasal abang-abang yang aku langsung tak kenal . . yes ! aku langsung tak kenal abang-abang tu . . tetiba aje mari tegur aku and atikah a.k.a cousin aku . . OMG ! who are you ? 

petang tadi aku and atikah pergi jalan-jalan . . sekitar pukul 6petang , aku ajak atikah pergi makan sebab lapar tahap dewa . . atikah pun sama jugak lapar tahap dewa . . so , destinasi pilihan untuk mengisi perut kami ialah KFC . . bila at KFC tu , boleh tahan laa . . tak ramai sangat manusia . . masa aku and atikah beratur tu , ada suara manusia tegur aku daripada belakang . .

abang I : awak , at sini ada tak lagi snack plate ?
aku : erm . . entah laa . .
abang I : hah ?
atikah : ada lagi laa . . cakap aje laa nanti . .
abang I : owh . . okay . .

bla . . bla . . bla . . bila siap semua , aku and atikah bawa makanan pergi atas . . nak makan at tingkat atas . . atikah ambil tempat at tepi tingkap . . boleh tengok pemandangan bawah . . tetiba aku terdengar orang bercakap . . zaapppppp ! terkejut monyet beruk aku and atikah apabila abang berdua tu duduk meja sebelah meja aku . .

tetiba . . 

abang I : eh . . jumpa lagi kita yer . .
aku : a'ah kan . .

makan . . makan . . makan . . aku and atikah just makan tanpa hiraukan mereka berdua yang sebelah kami berdua . . aku and atikah sering alihkan mata daripada melihat mereka berdua . . kami hanya tengok ke arah tingkap saje . .

abang I : apasal asyik tengok luar ?
aku : hah ?
abang I : tengok laa ayam tu . .

bla . . bla . . bla . .

abang II : awak tinggal at dungun nie ke ?
aku : yes . . tinggal at dungun nie laa . .
abang II : owh . . ingatkan at lain tadi . .
aku : taklaa . .
abang II : rumah at mana ?
aku : erm . .

WTF ! sibuk nak tahu aku tinggal at mana . . huh . . aku and atikah makin lama makin tak selesa . . so , kami makan cepat-cepat . . bila dah siap makan , terus bangun . . pergi basuh tangan and keluar dari KFC . . hopefully , aku dah tak jumpa abang berdua tu lagi . .

P/S : rupa abang berdua tu boleh tahan . . :xDD 
aku dan atikah
we're the best cousin okay !

dress up paling simple
minah purple

0 ciuman diterima:

Post a Comment

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi