Sunday, 10 July 2011

. bloglist : jom join bloglist cik azie

Assalamualaikum

tadi aku dapat invited daripada seseorang untuk join bloglist cik azie nie . . so , dengan rela hati aku join bloglist nie . . tak susah pun nak join bloglist nie walaupun ada beberapa rules okay . . before that , baik korang baca dulu rules yang aku copy daripada tuan punya bloglist tu . .

create satu entry yang bertajuk 'Jom Join Bloglist Cik Azie'
 
sertakan bersama banner diatas dalam entry
tagkan kepada 2orang rakan blogger yang lain (http://ai-aydil.blogspot.com/ , http://budakenambelasogos.blogspot.com/ )
tarikh tutup 01 Ogos 2011
linkkan entry yang dah siap ke entry bloglist cik azie
by the way , bloglist nie ada hadiah taw . . kalau korang nak hadiah tu , korang create satu entry bloglist nie dengan menarik . . so , entry yang paling menarik , akan dapat hadiah misteri tu . . winkwink - korang tak ingin ke hadiah misteri tu ? :D 

4 comments:

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi