Tuesday, 19 July 2011

. cik owner dan encik redzuan

Assalamualaikum

ingat tak dalam entry aku yang nie , aku cakap yang aku akan tunjukkan gambar real aku apabila followers aku mencapai 100 orang . . tapi followers aku masih belum mencapai tahap tu kan ? urgh ! sedih betul . . nak nangis aku kalau macam nie ! air mata dah menitis nie *tolong sapu air mata aku . .

okay . . aku nie bukanlaa yang jenis memaksa tahap dewa . . melainkan dengan encik redzuan aku . . kalau dengan encik redzuan , memang perangai aku tahap dewa suka memaksa . . hehehe . . hari nie dengan bangganya aku nak tonjolkan diri aku yang sebenar *termasuk encik redzuan . .

**********

alamak ! malu laa pulak aku nak tonjolkan diri aku nie . . ehem ehem *batuk sekejap . . hilangkan nervous . . okay . . inilaa aku yang sebenarnya . . buruk kan ? ehem ehem . . tak apa . . aku tak kisah kalau aku nie buruk sebab nie semua kurniaanNya . . aku hanya perlu bersyukur . .




okay . . sekarang aku nak perkenalkan diri encik redzuan aku pulak . . dia nie milik aku taw ! jangan berani nak cuba kacau line aku , kalau kacau , aku pecah kepala korang . . garang tak aku ? hehehe . . nama sebenar encik redzuan ialah muhammad redzuan zaki . . orang lain panggil dia zaki or zack tapi aku nak tukar . . aku nak special sikit . . aku nak panggil dia redzuan . . okay laa kan ? :D


**********

winkwink - selesai sudah sesi perkenalkan diri . . amacam ? okay tak sesi perkenalkan diri tadi ? hehehe . . macam laa ramai orang at depan aku nie . . nak dengar apa yang aku katakan . . hohoho . . whatever ! asalkan , aku dah perkenalkan diri aku . . winkwink !

4 comments:

  1. @tehahahaha . . thanks teha . . by the way , ape yang sweet ? :D =="

    ReplyDelete
  2. wewit ;D kak fie comel sangat.. zaki kacak... sweet plus plus la kaka ngn abg nih ..

    ReplyDelete
  3. @Cik Chokie wewit ! :D kak fie comey ? abang zaki kacak ? wahwahwah ! thanks sayang :) hahaha . . sweet laa sangat kan ? :D by the way , thanks adeq miza sayang ! :) <3

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi