Sunday, 10 July 2011

. pesanan ringkas

Assalamualaikum

aku nak bagi beberapa pesanan nie . . kalau aku tak bagi , nanti orang fikir aku sombong pulak kan ? macam nie , beberapa hari kotak followers tak berapa nak betul sebab selalu hilang . . ramai blogger yang merungut sana-sini . . aku pun susah nak follow blogger yang follow aku and tinggalkan pesanan at shoutbox aku tu . . termasuk at link exchange . . kan ?

so , macam nie laa . . at shoutbox memang aku tak balas pesanan korang at sini . . kalau aku nak balas , aku akan pergi ke blog korang . . faham ? kalau korang nak aku follow korang , just tinggalkan link blog korang tu at link exchange . . lagi senang bukan ? just tinggalkan okay . . aku akan online blog aku and follow korang . . tu pun kalau kotak followers dah muncul . .

aku pun dah sakit hati sebab kotak followers nie main sorok-sorok macam nie . . so , jangan marah taw kalau aku tak follow korang lagi . . lagi satu , aku kurang suka follow melalui dashboard sebab tak best . . hihihi . . :)

4 comments:

  1. @Rohaizam Rosli heyhey . . thanks yer sebab sudi jenguk at blog burOk nie . . ;D

    ReplyDelete
  2. keep it up!!!

    kalau singgah blog tuh komen2 laa

    jom join Promot BLOG free jerr

    ReplyDelete
  3. @kaizen heyhey . . i will comment your entry too okay . . by the way , dah join ;D

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi