Thursday, 28 July 2011

. tukar link blog

Assalamualaikum

hari nie aku nak exercise-kan jari jemari aku dengan buat tarian menari atas keyboard laptop nie . . wah ! amat menarik kan ? bukan senang nak latihkan jari jemari aku yang sudah sedia kaku nie . . hati merah sering berbisik kepada aku untuk rajinkan diri exercise-kan jari jemari kaku aku , tapi otak berakal aku marah . . :)

sebelum aku meluaskan lagi celoteh tiada logika aku nie , baik aku straight to the point aje kan ? lagi senang . . tak penatkan jari jemari korang untuk scroll down and tak penatkan jari jemari kaku aku menaip lagi . . OMG ! aku dah tukar link laa . . link apa ? link blog nie laa . . kenapa ? sebab url blog tu tak terlalu menarik perhatian aku . .

http://nursyafiqahasnan-mylittlesunshine.blogspot.com/ kepada http://celotehnursyafiqahasnan.blogspot.com/ . . faham tak ? maksud aku ialah aku tukarkan link aku daripada http://nursyafiqahasnan-mylittlesunshine.blogspot.com/ kepada http://celotehnursyafiqahasnan.blogspot.com/ . .

winkwink - maaf sekiranya aku tukar link blog nie , menyukarkan korang untuk stalk blog aku *macamlaa ada orang nak stalk blog buruk nie . . whatever okay ? !

4 comments:

  1. dah dah cik qiqi , tak mo tukar lagi naa sayang . HHE ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/kali-ni-cik-kacak-diberi-lagi.html

    ReplyDelete
  2. @cik kacak yes ! takkan tukar lagi laa sayang . . ;)

    ReplyDelete
  3. bagus bagus , HHE ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/kali-ni-cik-kacak-diberi-lagi.html

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi