Sunday, 31 July 2011

. aku pemenangnya

Assalamualaikum

winkwink - happy giler aku malam nie sebab esok dah nak start puasa laa *mercun oh mercun . . okay ! dengan itu aku ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam seluruh dunia . . puasa jangan tak puasa taw ! tak baik ponteng puasa . .

okay . . straight to the point . . macam nie , tadi aku online blog aku nie . . tetiba masa aku tengok at chatbox aku , aku ternampak satu pesanan daripada cik azie . . OMG ! sumpah aku terkejut . . macam tak percaya aje yang aku akan menang . . macam mimpi aje masa aku baca tu *cubit pipi tembam beberapa kali untuk sedarkan aku . . click sini untuk baca pasal entry tu . .


so , aku akan mendapat perfume silky girl . . winkwink - perfume aku tu . . aku paling suka pakai perfume tu . . sekali lagi aku ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada cik azie sebab sudi pilih aku sebagai pemenang . . :)
P/S : Salam Ramadhan Al-Mubarak . . semoga ramadhan pada tahun ini membawa seribu makna keinsafan kepada semua ! :)

4 comments:

  1. hye . thats awesome qiqi . terharu lha yangs . tak sangkekamu suke perfume silky girl jugak .

    ReplyDelete
  2. @MISS AZI haha . . yeah . . perfume silky girl wangi . . sebab tu qiqi suka :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak fie sayang ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/selamat-berpuasa-yer-semua.html

    ReplyDelete
  4. @cik kacak winkwink - terima kasih ee sayang ! :)

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi