Friday, 22 July 2011

. meng'edit' itu kerja aku

Assalamualaikum

winkwink - hari nie aku nak shared dengan korang satu kerja yang paling aku suka buat . . kalau aku bosan or mood terlebih rajin aku datang , memang kerja nie laa aku akan buat selain daripada meng-update blog nie . . nak tahu kerja apa ? kiss pipi aku dulu . . ngeeee ~ opsss ! jangan kiss . . kang mengamuk pulak encik redzuan aku tu . . :xDD

okay . . kerja aku tu ialah meng-edit gambar . . aku memang minat giler bab meng-edit gambar nie . . sebab tu aku pilih aliran sains teknologi maklumat sebagai aliran menengah atas . . lagipun , memang aku layak untuk masuk ke aliran tu dengan result PMR aku . . :)

banyak sudah gambar yang aku edit walaupun aku nie bukan kategori manusia yang kreatif . . alaa . . bukan susah pun edit kalau setakat guna funny photo , picnik.com , photoscape , GIMP 2 , fotoflexer.com , pizap.com . . confirm korang pun pernah guna semua software tu kan ? 

actually , inilaa salah satu gambar yang telah aku rosakkan tadi . . gambar aku and encik redzuan . . hahaha . . kononnya dapat bergambar dengan selena gomez . . winkwink - DO I CARE ?

profile picture facebook encik redzuan
profile picture facebook aku

4 comments:

  1. wahh nice edit . sweetnye kamu . dah click nuffie kamu , click heartbeat sy pulak yea :)

    ReplyDelete
  2. @miszfazierra hehehe . . nice ? thanks . . :) okay dear . . :)

    ReplyDelete
  3. HHEHE , sweet nye dua2 ni ;D

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/makin-dekat-makin-terbiar-belog-ni.html

    ReplyDelete
  4. @cik kacak hahaha . . thanks ee sayang . . ;D

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi