Monday, 18 July 2011

. kenapa harus pergi

Assalamualaikum

aku sedih . . sedih giler . . sebab abang aku dah pergi PD tadi . . baru aje bertolak sekitar pukul .3.15petang tadi . . aku ingatkan kali nie aku takkan terpisah dengan abang , tapi tak . . terpisah jugak . . mungkin selama 3minggu or sampai nak dekat raya , baru aku boleh bertemu dengan abang . . tu pun kalau masih panjang umur . .

sumpah ! i will miss my brother so much . . kenapa nak pergi kerja sampai PD ? aku tak suka bab berpisah nie . . aku benci ! aku nak abang ! aku hanya ada seorang abang . . tak best kalau abang pergi . . tiada lagi orang nak gaduh dengan aku untuk berebut laptop nie ! :'(

my lovely brother

4 comments:

  1. sedihnya... sabar je lah, at least kau ada abg, aku ni hah, beradik smua prmpuan... T_T

    ReplyDelete
  2. @AinsHa=( memang sedih ! :( ouch . . smile dear . . :)

    ReplyDelete
  3. @intanurulfateha ambOi . . hehe . . insyaALLAH . . nanti Super K marah tak tahu ! :D

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi