Saturday, 30 July 2011

. selamat ulangtahun kelahiran

Assalamualaikum


hari nie birthday adik angkat kesayangan aku iaitu dyla azmie . . 30 Julai 2011 , ulangtahun kelahiran dyla yang ke-14 . . OMG ! dah tua laa dyla nie rupanya . . aku langsung tak sedar yang hari nie birthday dia . . tetiba semalam masa aku tengah online lagi tengah malam , aku nampak nama dia at birthday . . terus aku wish untuk dyla walaupun terlewat 7minit . . kalau aku tahu , aku nak jadi orang pertama yang wish untuk dia . .


so , sebagai hadiah hari jadi . . aku hadiahkan senyuman paling manis daripada aku untuk dyla . . hahaha . . aku and dyla jauh laa . . aku at dungun , terengganu manakala dyla manjung , perak . . tapi tak apa . . jauh dimata , dekat dihati . . kan kan ?


P/S : dyla , kakak bagi nasi goreng pattaya and teh'o ais limau . . :xDD

4 comments:

  1. alahai , sedap nyeee ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/kali-ni-cik-kacak-diberi-lagi.html

    ReplyDelete
  2. @cik kacak hahaha . . ape yg sedap ? makanan tu eakh ?

    ReplyDelete
  3. 2 bagi betul2 ke bagi gambar jerk..
    huhu

    ReplyDelete
  4. @ïêmå å¢klê§ bagi gambar aje laa . . tak sempat nak bagi betulbetul lagi . . HAHA ;D

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi