Saturday, 23 July 2011

. tolong aku untuk yang pertama kali

Assalamualaikum

hari aku nak minta tolong dengan korang . . bukan suruh korang keluarkan duit pun . . but just keluarkan penat meng-click mouse tu . . hehehe . . korang tolong eakh ? esok last contest tu berakhir . . nanti dah tak sempat . . sobs sobs sobs . . :'(



gambar tu laa yang aku masukkan dalam contest yang join . . korang just like okay ? kalau dah like , aku ucapkan ribuan terima kasih kepada korang . . and kalau boleh , ajak kawan-kawan yang lain . . okay tak ? :xDD
first : like fanpages Officially by HadilaRahman
second : like my picture i love my style

4 comments:

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi