Sunday, 31 July 2011

. webcam

Assalamualaikum

heyhey . . hari nie aku berapa sihat laa . . nak demam ataupun dah demam sebab badan aku dah panas , sakit tekak and mata merah . . OMG ! vampire . . hohoho . . opsss ! aku tak larat nak menaip sampai beratus patah perkataan . . so , aku akan straight to point . . :)

semalam aku and encik redzuan berwebcam . . sweet ! i love it . . firstly , memang best sebab happy kan . . dah lama tak tengok muka dia melainkan daripada gambar . . aku start webcam dari pukul 11.30malam sampai pukul 3.15pagi . . lama giler kan ? well . . aku tak bosan . . :xDD

but something happen laa . . semasa asyik berwebcam tu , tetiba encik redzuan tanya aku siapa sebenarnya 'H' iaitu manusia yang pernah aku ceritakan dalam entry aku yang nie . . encik redzuan tenang aje . . langsung tak menunjukkan reaksi marah or jealous . . bila aku tengok reaksi encik redzuan macam tu , terus aku menangis . . :'(

aku menangis kerana aku rasa amat bersalah . . 100% aku rasa amat bersalah sebab aku buat macam tu pada encik redzuan . . aku tahu encik redzuan jealous tapi dia takkan bagitahu sebab dia tak nak spoilkan mood aku walaupun time tu aku dah nangis . . first time aku menangis depan encik redzuan . . selama nie mana pernah kan . . urm . . :'(
nota kaki kepada encik redzuan : kita sayangkan abang aje . . kita tak sayangkan orang lain pun . . abang orang yang paling kita sayang . . trust me dear ! :)

2 comments:

  1. alolo , suwet nye ;)

    http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/selamat-berpuasa-yer-semua.html

    ReplyDelete
  2. @cik kacak alololo . . sweet ke ? *blushing :xDD

    by the way , thanks kacaks !

    ReplyDelete

Jemputan Terhormat

Copyright©Segala Coretan Ini Milik Si Gadis Comot Yang Bernama Cik Qiqi